Tawaran ini hanya untuk 26/06/22 sahaja. Harga akan kembali seperti biasa selepas ini dan TIADA lagi PEKEJ SUPER JIMAT Yang Lengkap seperti ini.

Penghantaran PERCUMA sekiranya pembayaran melalui online banking

Kami akan menghubungi anda dalam masa 24 jam melalui whatsapp untuk tracking number dan pengesahan alamat walaupun cuti umum. Ini jaminan kami.
Kini anda tak perlu risau takut kena scammer atau tiada online bankin kerana kami sediakan cara pembayaran melalui COD. (cas COD RM10 dikenakan)

Dengan Pekej Lengkap (Hair Comb Straightener + Hair Cream), rambut anda LEBIH MUDAH LURUS, SIHAT dan LURUS LEBIH LAMA.

Ya dah sama macam di salon dah. Anda kini boleh buat sendiri je dirumah dengan selamat dan tak perlu risau rambut rosak kerana hair cream ini selamat dan tiada bahan kimia seperti yang terkandung dalam teknik rebonding dan pewarna rambut

Billing details

Malaysia

Your order

Product Subtotal
Set Lengkap (Sikat Elektrik+Ubt Rambut)
  × 1
RM118.00
Subtotal RM118.00
Shipping
Fee for Barang Sampai Baru Bayar (COD): RM10.00
Total RM128.00
  • Bayar pada POSMEN NINJA VAN ketika barang sampai (Charge RM10 akan dijumlah sekali dengan harga diatas)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

100% Jaminan Pulangan Wang sekiranya anda tidak berpuas hati

Anda tidak perlu risau takut barang yang anda order tidak sampai kerana kami sediakan penghantaran melalui COD (Barang sampai baru bayar).

Rata-rata pelanggan kami sangat berpuas hati

Saya tak suka sangat kalau buat rebonding sebab nampak macam palsu sangat. Dengan set lengkap rambut sy terletak elok. Kalau ikat rambut nampak cantik je.

Fiqa

Eksekutif Pemasaran

Memang jimat beli set lengkap ni, saya dengan anak saya rambut kerinting. Jadi JIMAT MASA, JIMAT DUIT.. Kalau dulu saya sikat rambut mesti rambut gugur, sekarang sy tak perlu RISAU LAGI. TERBAIK!!!!

Dr Ariana

Doktor perubatan

100% selamat digunakan dan tiada bahan kimia berbahaya

100% Pelanggan kami berpuas hati sampai ada pelanggan yang nak jadi agen.

100% segala transaksi di website ini adalah selamat

Soalan Lazim

Setelah anda order, anda akan dihubungi melalui whatsapp dan kami bagi jaminan anda akan dihubungi dalam masa 24 jam walaupun hari cuti. 

Barang kami semua ready stock dan kami tidak akan delay untuk penghantaran.

Barang anda akan sampai dalam 3-5 hari.

(Sila ambik maklum, bagi kawasan yang PKPD, barang anda akan sampai lewat sedikit kerana perintah kawalan disebabkan COvid 19 ni)

RYANA BEAUTY (JR0113781-P)
Kami berpusat di Sungai Petani Kedah. 
Kami dah beroperasi lebih 5 tahun.

No telefon yang boleh dihubungi: 0108658026

error: Alert: Content is protected !!